TIP: I stedet for Py linser kan man bruge pastaskruer.
150 g
Py linser
4 dl
vand
300 g
kogt skinke
100 g
Gruyère
2-3 syltede agurker
10 stilke bredbladet persille eller 1 hjertesalat
1 lille rødløg
2 spsk cremefraiche
1 spsk grovkornet sennep
1 spsk lys eddike
2 spsk olie
Salt og peber
Tilbehør Brød
Kog linserne i letsaltet vand efter anvisning på emballagen
og afkøl dem. Skær skinken, osten og agurkerne i strimler. Pil bladene af persillen
og kasser stilkene. Skær løg i tynde både. Rør ingredienserne til
dressingen sammen og smag til med salt og peber. Vend linser, skinke, ost,
agurker, persille og radiser i dressingen. Arranger salaten på et fad og server
brød til.
FOTO: Bjørn Jacobsen Ugebladet SØNDAG
FOTO: Bjørn Jacobsen Ugebladet SØNDAG
Hvor ser det godt ud, linsesalater er altid et hit (:
SvarSlet- Anne
Mange tak for din søde kommentar, det er så herligt, når nogen reagerer på det jeg skriver :-)
Slet