onsdag den 18. september 2013

Æblekage med creme




Kagen du kan tage med i skolen, til forældremødet, håndboldklubben, venindetam-tam og så videre.
Kagen kan bages uden creme, men det bliver ikke så herligt.

1 brev bagefast kagecreme
½ l let- eller sødmælk
Ca. 600 g æbler
300 g smør
300 g sukker
4 æg
300 g mel
2 tsk bagepulver
1 spsk vanilje
Ca. 50 g florsukker til drys

Tilbered kagecremen efter anvisning på emballagen.
Tænd ovnen på 180 grader. Rengør æblerne og skær dem i tynde skiver. Pisk smør og sukker sammen. Rør æggene i et ad gangen. Hæld mel, bagepulver og vanilje i dejen og rør den sammen.
Hæld dejen i en foret bageform 35 gange 30 cm, fordel æblerne på dejen og drys sukker over.  Fordel cremen på kagen og bag den i ca. 35 minutter.
Afkøl kagen helt og lad den gerne stå og sætte sig, før den serveres.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar