Har du også fredagsfornemmelser og har du også lyst til at bage? Så passer de skønne muffins på skovturen, til suppen eller et glas vin.
200 g
løg
100 g
bacon
1 dl
mælk
250 g
mel
1 tsk bagepulver
1 ½ dl olie
3 æg
1 tsk salt og ½ tsk peber
Tænd ovnen på 200 grader.
Pil løgene og skær dem i tern. Steg baconen over middel
varme. Den skal ikke blive sprød, blot gennemstegt. Fjern baconen fra panden og
steg løgene bløde. Læg dem på køkkenrulle når de er færdige.
Bland mel og bagepulver i en skål. Hæld mælk og olie i mens
der piskes. Pisk æggene i et ad gangen. Vend løg og bacon i og krydr med salt og
peber. Fordel dejen i muffinsforme. Bag dem i ca. 20 minutter. Lad dem køle
lidt af inden de spises.
Foto: Bjørn Jacobsen til ugebladet SØNDAG
Ingen kommentarer:
Send en kommentar