Jeg er mest til lakridskonfekt, salmiaklakridser og skumjulemænd, men der skal da være lidt konfekt i julen, så jeg byder ind med de kendte dadle, piftet op med appelsin og havregrynskugler pimpet med figner.
Daddelguf med appelsin
20 dadler
100 g
marcipan
2 tsk appelsinskal
20 g
mørk chokolade
20 mandelsplitter
Pil stenen ud af dadlen. Ælt marcipan og appelsin sammen. Tril
en lille kugle marcipan og læg den i dadlen. Varm chokoladen op og pynt dadlen
med chokoladen. Stik en mandel i marcipanen. Arranger dadlerne på et smukt fad.
Havregrynskugler med figner
50 g
havregryn
75 g
bløde figner
25 g
smør
25 g
sukker
Blend alle ingredienserne sammen. Tril kugler af massen og
arranger dem på et fad.
Foto: Gertrud Sabroe Termansen for FamilieJournal
Ingen kommentarer:
Send en kommentar