onsdag den 12. september 2012

Rootza


Denne skønne pizza har en bund af masser af revne grøntsager og er HELT UDEN MEL. Den smager selvfølgelig ikke som en almindelig pizza, men den er rigtig lækker og et dejligt alternativ, til det vi plejer at spise. Opskriften er fra Michael Randrup som også er med i konkurrencen om DM i Hverdagsmad.

Dette er virkelig en ”tøm dit køleskab ret” hvor man bruger helt vildt mange grøntsager til Rootza bunden og toppingen kan varieres i det uendelige.


Rootzabund før den bliver bagt
Bund
500 g gulerødder
400 g hvidkål
4 æg
2 tsk groft salt og friskkværnet peber

Topping
Alt hvad du kan finde på 
På billedet (oppe) er der røget kalkun, revet ost, rød peber og lidt blåskimmelost.

Tænd ovnen på 200 grader. Rengør gulerødder og riv dem fint. Rør æggene i de revne grøntsager og krydr godt med salt og peber. For en bageplade med bagepapir. Hæld blandingen ud på bagepladen og glat. Bag bunden i ca. 30 min eller til den er let gylden. Tag bunden ud og skru ovnen op på 200 grader. Arranger det valgte fyld på den bagte bund og bag den færdig i ca. 10 minutter.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar