torsdag den 8. marts 2012

Når hverdagen er bedst

Mafioso
Her er min variation af den italienske mafioso. Den kan tilberedes med kylling, svinemørbrad, oksemørbrad og måske endda fisk.
Der er måske nogen, der ikke syntes, der er nok sovs til den ret, men det er kun et spørgsmål om at hælde mere olivenolie på panden. Jeg servere spätzle/ nudler til. Det gør man bestemt ikke i Italien, men hvis der ikke er nogen, der røber det for italienerne, så syntes jeg, I skal prøve det samme. 

Ca. 500 g kyllingebryst, svinemørbrad eller møre bøffer
Olivenolie
1 dåse artiskokhjerter
8 soltørrede tomater  
Ca. 100 g oliven uden sten, men med smag
2 spsk capers
2 tomater
1 chili
Evt. rosmarin

500 g spätzle

Dup kødet tørt. Hæld væden fra artiskokker, tomater, oliven og capers og skær dem evt. i mindre stykker. Skær tomaterne i terninger og chili i skiver.
Brun kødet ved høj varme og steg det færdigt ved middel varme. Kyllingebryster skal ca. have 15 minutter. Fjern kødet fra panden, hæld godt med olie på panden og tilsæt de øvrige ingredienser. Varm dem igennem. Arranger kødet på et fad og hæld tilbehøret over. Pynt med rosmarin og server spätzle til.

1 kommentar: