torsdag den 10. december 2015

Kalvegryde med svesker og æbler



Prøv kalvekød, det er supermørt og lækkert. Måske en anelse dyrere end det du plejer at købe, men så køb lidt mindre og server lidt mere pasta  og en god spidskål- eller rødkålssalat til. Hvis du vil spare på kalorierne kan fløden undlades.

Tilberedningstid: 45 MINUTTER

100 g bacon
2 rødløg
75 g svesker
2 æbler
fedtstof til stegning
Ca. 400 g kalvekød i tern af inderlår
1 spsk hvedemel
2 dl bouillon
½ dl piskefløde
2 tsk rosmarin

Tilbehør bred pasta

Skær baconen i tykke terninger og rødløgene i både. Halver sveskerne og skær æblerne i både. Varm smør på en pande og steg bacon og løg et par minutter. Vend kødet i mel og steg det med på panden i 3-4 minutter. Hæld Bouillon og fløde over og varm op. Tilsæt rosmarin, svesker og æbler og lad det simre i 20 minutter.
Kog pastaen mør efter anvisning på emballagen og server til kalvekødet.

FOTO: Martin Tanggaard til Ugebladet SØANDAG

Ingen kommentarer:

Send en kommentar