Prøv kalvekød, det er supermørt og lækkert. Måske en anelse dyrere end det du plejer at købe, men så køb lidt mindre og server lidt mere pasta og en god spidskål- eller rødkålssalat til. Hvis du vil spare på kalorierne kan fløden undlades.
Tilberedningstid: 45 MINUTTER
100 g bacon
2 rødløg
75 g svesker
2 æbler
fedtstof til stegning
Ca. 400 g kalvekød i tern af inderlår
1 spsk hvedemel
2 dl bouillon
½ dl piskefløde
2 tsk rosmarin
Tilbehør bred pasta
Skær baconen i tykke terninger og rødløgene i både. Halver
sveskerne og skær æblerne i både. Varm smør på en pande og steg bacon og løg et
par minutter. Vend kødet i mel og steg det med på panden i 3-4 minutter. Hæld
Bouillon og fløde over og varm op. Tilsæt rosmarin, svesker og æbler og lad det
simre i 20 minutter.
Kog pastaen mør efter anvisning på emballagen og server til
kalvekødet.
FOTO: Martin Tanggaard til Ugebladet SØANDAG
Ingen kommentarer:
Send en kommentar