Så er der i den grad kage til dem der kan lide kaffe. En nem og god basisopskrift med en helt forrygende glasur...........
100 g sukker
100 g brun farin
200 g blødt smør
3 æg
200 g mel
2 tsk bagepulver
Evt. 1 spsk vanilje
½ dl mælk
2 spsk neskaffe
Creme
50 g blødt smør
100 flormelis
2 spsk neskaffe opløst i 2-3 spsk kogende
vand
Tænd ovnen på 175 grader. Pisk de to slags sukker og
smør sammen. Pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver og vanilje og
vend det i dejen. Varm mælken
og rør neskaffe ud i den. Rør kaffen i dejen og hæld dejen i en smurt springform. Bag kagen i ca. 45 minutter. Afkøl kagen i formen på en rist.
Rør ingredienserne til glasuren sammen
og fordel den over den afkølede kage.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar