fredag den 7. marts 2014

Citronmascarponecreme uhmmmmm.........





Desserter er på vej ud til fordel for osten i vores familie. Og på restauranter får de heller ikke den opmærksomhed, de burde. Desserten skal være den søde afslutning på en dejlig middag, det skal ikke være en bombe, der slår benene væk under dig og tvinger dig ned i vandret position.her er et bud på en klassiker med med lidt nye ingredienser og et herligt krymmel på toppen.

Portionen er til 4-6 personer


2 plader husblas
2 æg delt i blomme og hvide
50 g flormelis
2½ dl mascarpone
2 spsk citronskal
½ dl citronsaft
1 spsk sukker

Blød husblasen ud i koldt vand. Pisk hviderne stive. Pisk blommer og flormelis sammen. Vend æggeblommer i mascarponen med 1 spsk citronskal. Vend herefter hviderne i. Lun citronsaften i en gryde, tag gryden af varmen og opløs husblasen i citronsaften. Rør det i mascarponen. Rist resten af citronskallen i sukker og pynt med det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar