Kender du denne ret? Hvis ikke, er det på tide at lære den at kende. Du får det mest velsmagende og billigste fiskemåltid, man kan ønske sig - og alt det i løbet af den tid, din pasta skal koge.
TIP: Jeg behøver vel ikke skrive, at jo bedre råvarer du køber til dette måltid, jo bedre bliver det.
Spagetti til 2 personer
1 glas tun
1 løg
1 fed hvidløg
Fedtstof til stegning
1 spsk balsamisk eddike
1 dåse tomater
2 spsk capers
1 stilk frisk rosmarin eller 2 tsk tørret
Kog spagettien al dente i letsaltet vand efter anvisning på
emballagen. Dræn tunen. Pil og hak løg og hvidløg og sauter det i fedtstof.
Hæld eddike over og lad det bruse op. Tilsæt tomater, capers, rosmarin og tun og kog igennem i 10
minutter. Vend spagettien i sovsen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar