onsdag den 5. februar 2014

Onsdags tun




Kender du denne ret? Hvis ikke, er det på tide at lære den at kende. Du får det mest velsmagende og billigste fiskemåltid, man kan ønske sig - og alt det i løbet af den tid, din pasta skal koge. 

TIP: Jeg behøver vel ikke skrive, at jo bedre råvarer du køber til dette måltid, jo bedre bliver det.  
 
Spagetti til 2 personer
1 glas tun
1 løg
1 fed hvidløg
Fedtstof til stegning
1 spsk balsamisk eddike
1 dåse tomater
2 spsk capers
1 stilk frisk rosmarin eller 2 tsk tørret

Kog spagettien al dente i letsaltet vand efter anvisning på emballagen. Dræn tunen. Pil og hak løg og hvidløg og sauter det i fedtstof. Hæld eddike over og lad det bruse op. Tilsæt tomater, capers, rosmarin og tun og kog igennem i 10 minutter. Vend spagettien i sovsen. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar