Jeg vil mene, at det kan lade sig gøre at lave simremad på hverdage, hvis der er købt ind dagen i forvejen OG grøntsagerne er gjort klar. Så kan det hele smides i gryden og over varmen lige når du træder ind af døren.Velbekomme......
1 kylling
1 skive selleri
2 gulerødder
1 porre
1 stor dusk persille
4 stilke timian
½ dl lys eddike
vand
1 tsk salt og 5 peberkorn
tilbehør hvide bønner i olie eddike dressing
Varm en stor gryde op med lidt fedtstof. Skær kyllingen i 8 stykker og læg dem i gryden. Rengør grøntsager og krydderurter og smid det hele ned i gryden. Hæld eddike på og lad det bruse op. Hæld vand på så det netop dækker og krydr med salt og peber. Kog op og skru straks ned. Lad det simre i ca. 1 time til 1½ time. Tag kødet op og kasser skindet. Kog suppen ind og blend den evt. med grøntsagerne. Smag til med salt og peber og server hvide bønner til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar