Søndag den 8. december
Lakridspulver kan købes hos www.specialkøbmanden.dk og i større supermarkeder. Det står ved krydderierne. For at få appelsinblomstersaft må du nok opsøge en grønthandler.
200 g
marcipan
2-4 spsk appelsinblomstersaft (kan undlades)
2-3 tsk lakridspulver
Frysetørret hindbær
Ælt marcipan og appelsinblomstersaft sammen. Det tager lidt tid
at få marcipanen til at opsuge saften. Form marcipanen til små kugler og rul
dem i lakridspulver.
Lakridspulveret bliver fugtigt, så det er en fordel, at
tilbede konfekten den dag den skal spises. Ellers kan man rulle dem en ekstra
gang i lakrids samme dag den skal serveres. Drys frysetørret hindbær over
kuglerne.
Også i dag er opskrift og foto lavet i samarbejde med Nicoline Olsen og VK STOCK.
Det lyder som noget jeg slet ikke kan lade være med at lave :-) Ved du om man kan få appelsinblomstersaft hernede ?
SvarSletHa´ en hyggelig søndag !
Angelika
Tror du ikke man kan få det hos grønthandlerne i Neustadt? De har masser af mellemøstlige specialiteter. Men i denne opskrift er lakridspulveret det vigtigste. God søndag
SletTak, det vil jeg prøve :-)
Slet