Chokoladescones |
Sådan brygger du en god kop sort te:
Bring vand fra den kolde hane i kog. Hæld teblade i kanden. Hæld
det friskkogte vand over tebladene. Lad teen trækker den tid der er angivet på
emballagen. Rør rundt i kanden. Hvis det er en te med gavesyre bør den hældes i
en anden opvarmet kande, således at bladene bliver siet fra. Nu er teen klar
til at blive serveret.
Chokoladescones
300 g
hvedemel
1 spsk bagepulver
1 tsk salt
75 g
smør
75 g
chokolade
1 dl
sødmælk eller ½ dl fløde + ½ dl letmælk
Tænd ovnen på 200 grader. Hæld mel, bagepulver og salt i en
skål. Hak smørret i og smuldr det med fingrene til en grynet masse. Hak
chokoladen groft og hæld den i dejen. Saml
hurtigt dejen med mælk, uden at ælte den for meget.
Rul hver dejkugler tykt ud 2- 3
cm., og pres 12 scones ud med en rund form eller et
glas. Sæt scones på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 12 minutter.
Køl dem af på en rist og opbevar dem i en plasticpose til de skal serveres.
Server scones som de er eller byd smør og marmelade til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar