tirsdag den 9. juli 2013

Meget mere end bare en frugtsalat





Denne frugtsalat kan være et måltid i sig selv, da den er fyldt med pandekager! Brug de bær der er lige nu og server en herlig creme eller vaniljeis til.


2½ dl skyr
ca. ½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
1 dl koncentreret hyldeblomstsaft

200 g jordbær

150 g hindbær
125 g blåbær
2 blodappelsiner
½ melon
4 tykke brunchpandekager
25 g mandler

Rør skyr og hyld sammen. Rør mere hyld i hvis det er for fast og smag til med sukker, hvis det er for surt. Rengør frugterne og skær dem evt. i mindre stykker. 

Skær skrællen af appelsiner og melon og skær dem i mundrette stykker. Bland frugterne sammen og hæld koncentreret hyldeblomstsaft over. Skær pandekagerne i mindre stykker, bland dem med frugterne. Arranger det i fire glas, pynt med hakkede mandler og server hyldecreme til.
Vent med at vende pandekagerne i frugtsalaten til lige før den skal serveres. Ellers bliver det måske lidt  mattet.

FOTO: Bjørn Jacobsen for SØNDAG

Ingen kommentarer:

Send en kommentar