Husk at tænke det søde ind i dine måltider, hvis du er på skrump, ellers risikere du at falde i slikskålen med et brag. Ingredienser som gulerødder, tørrede tomater, tørrede frugter, æblesaft og artiskok giver god sødme til hovedretten og dulmer sukkertrangen.
1 kylling
250 g
små løg
En smule fedtstof til stegning
50 g tørrede tomater
4 stilke frisk timian
3 dl ælesaft eller cider
ca.2 dl bouillon
Salt og peber
1 dåse artiskokhjerter
50 g
grønne oliven
Tilbehør kartofler
Tænd ovnen på 180 grader. Del kyllingen i ca. 8 stykker. Pil
løgene. Brun kyllingestykkerne i en gryde, tag kødet op og brun løgene. Læg
kødet ned i gryden igen med tomater og krydr med timian, salt og peber. Hæld æblesaft og bouillon over og
varm op til kogepunktet. Stil gryden i ovnen. Lad det simre færdigt i ca. 45
minutter. Dræn artiskokhjerterne og del dem i kvarte. Vend artiskokkerne i
retten sammen med oliven. Server kartofler til.
Billedet er taget af Bjørn Jacobsen til SØNDAG
Ingen kommentarer:
Send en kommentar