lørdag den 8. december 2012

Mysli og honningsmør til julebrunchen



8. december

Hjemmelavede lækkerier til brunchen. De kan selvfølgelig også gives væk som værtindegave.  

Mysli
100 g groft valsede havregryn
2-3 spsk honning
50 g mandler
25 g sesam
25 g solsikke
2 spsk hørfrø

Rist havregryn på en varm pande. Kom honning på når de begynder at dufte og rør rundt i dem. Hæld grynene på bagepapir. Hak mandlerne og rist dem sammen med solsikke og sesam. Bland med grynene og hørfrø. Hæld den afkølede mysli på et pænt glas.

Honningsmør
75 g honning
50 g blødt smør

Rør honning og smør sammen og kom det på et pænt glas eller en lille skål. Opbevar smørret i køleskab til det skal serveres.

Foto Gertrud Sabroe Termansen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar