Nu har jeg revet og bagt de indkøbte squash og det kom der skønne boller ud af, men det meste bagværk smager jo ganske godt, lige når det kommer ud af ovnen.
En stor portion Squashboller
25 g gær
1 dl lunt vand
1 dl yoghurt
1 æg
1 spsk salt
75 g hakkede valnødder
300 g revet squash
150 g fuldkornhvedemel
ca. 550 g hvedemel
Rør gæren ud i lidt af vandet. Hæld resten af vandet, yoghurt, æg salt, valnødder og squash i. Rør fuldkornsmel i og ælt/ rør hvedemel i dejen. Ælt dejen godt igennem i ca. 5 minutter. Den er ret klæg! Stil dejen til hævning et lunt sted i en time. Ælt dejen igennem, form den til boller og lad dem hæve yderligere ½ time. Bag dem ved 220 grader i ca. 20 minutter. Opbevar dem i en plastikpose, når de er afkølede.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar