Jeg fik en dejlig besked fra en tidligere kollega der eftersøgte opskrifter på squash, og da jeg kan forstå, at hun ikke er den eneste, der er ved at blive væltet af årets squashhøst er denne uge tilegnet squashen.
Squash passer smagsmæssigt meget godt sammen med hvidløg, løg, citron og eddike. Herudover er det altid godt at krydre helt vildt, da squashen jo i sig selv, ikke smager af noget som helst fornuftigt.
Basic squashsalat
Jeg lægger ud med en helt let salat der passer fint til det meste. De skal ikke steges i store mængder olie, det er lækre at hælde olien over når de er færdigstegte.
1 squash ca. 700 g
olie til stegning
hvidløg
lys eddike
salat og peber
salat
Skær squashen i grove tern. Varm olie på en pande og steg dem lysebrune. De må gerne stadig have bid, men de må også gerne få lidt farve. Hæld dem over på et fad og vend hakket/presset hvidløg, eddike, salt og peber i. Pynt med salat. Smager dejligt lune og kolde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar