Ja, det er helt utroligt 80'agtigt med hummus, men det skal til en gang imellem og det smager herligt til det meste. Her er den shinet op med skønne, grønne, græske, øko oliven fra URTEKRAM.
Kogte kikærter
Kogevand- smid for pokker ikke kogevandet ud, det SKAL bruges
Olivenolie
Rigtig meget frisk presset hvidløg
Stødt spidskommen og koriander
Lidt chilipulver
Salt og peber
Piment D'Espelette eller en anden dejlig paprika og oliven
Blend kikærter til en blød masse med en del kogevand. Smag herefter til med resten af ingredienserne. Pynt med Piment D'Espelette og oliven.
Bonusinfo
Piment D'Espelette er en elegant, middelstærk paprika, med en let røget smag. Den produceres i den franske del af Baskerlandet og er det eneste franske krydderi der har AOC/AOP betegnelse.Kilde: Mill&Mortar
Ingen kommentarer:
Send en kommentar