Det er ikke for sent endnu: i dag er det pastadag, torsdag suppedag, fredag fisk, lørdag surprice og søndag rester og hjemmebag. Der er ingen der siger, at man skal gå i gang planerne mandag og sidde hele søndagen og pløje tilbudsaviser igennem, for at se hvad supermarkederne syntes vi skal spise. Du kan begynde din planlægning når det passer dig! for det er en rigtig god ide med madplaner - man sparer penge, mad og tid ved at lægge planer og det er der vel ingen, der ikke har lyst til.
Til onsdagens pasta har jeg brugt ricotta ost og olivenkraut, der er en skøn krydderurt der smager og dufter af olivenolie - den fås på markedet i Flensborg og i Harrislee og sikkert i planteskoler i Danmark.
1 bøtte ricotta
2 fed hvidløg
½ dl mælk
olivenkraut og timian
salt og peber
300 g pasta
Rør ricotta sammen med presset hvidløg og mælk og smag til med rigelig olivenkraut, timian, salt og peber. Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Lad pastaen dryppe af, hæld den i en rummelig skål og vend ricotta blandingen i.
Server grøn salat til og evt et stykke kylling, hvis det ikke er kødfri dag.
aawwwww....!!!!! thank you!!!!! angie
SvarSlet