Man kan købe de skønneste danske, grønne asparges i små boder langs landevejen (den mellem Kruså og Als) i øjeblikket. Brug dem i salater eller lyngrill dem.
Asparges salat
Asparges salat
150 g
blandet salat
1 bundt grønne asparges
50 g
valnødder
Dressing af
1 spsk mayonnaise
1 spsk citronsaft
1 tsk stærk Dijon sennep
1 tsk honning
Salt og peber
Rengør salaten og tør den godt. Bræk det nederste stykke af
de grønne asparges og kog dem i letsaltet vand i 1 minut. Tag dem op og kom dem
straks under koldt vand. Dup dem tørre. Rist nødderne på en tør pande til de dufter. Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til smag til med
salt og peber. Vend salat og asparges i dressingen og pynt med valnødder.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar