onsdag den 23. maj 2012

Lyst til grønt


Man kan købe de skønneste danske, grønne asparges i små boder langs landevejen (den mellem Kruså og Als) i øjeblikket. Brug dem i salater eller lyngrill dem.


Asparges salat

150 g blandet salat
1 bundt grønne asparges
50 g valnødder

Dressing af
1 spsk mayonnaise
1 spsk citronsaft
1 tsk stærk Dijon sennep
1 tsk honning
Salt og peber

Rengør salaten og tør den godt. Bræk det nederste stykke af de grønne asparges og kog dem i letsaltet vand i 1 minut. Tag dem op og kom dem straks under koldt vand. Dup dem tørre. Rist nødderne på en tør pande til de dufter. Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til smag til med salt og peber. Vend salat og asparges i dressingen og pynt med valnødder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar