torsdag den 19. februar 2015

Kyllingelever med syltede løg


Kyllingelever er sundt, billigt og ikke mindst meget velsmagende. Her har vi toppet salaten med syltede løg. De kan også bruges til andre kødretter.
Velbekomme

Opskriften er til cirka 4 personer til forret eller 2 til hovedret.


Syltet rødløg
1 rødløg
75 ml balcamico eddike
2 spsk sukker

100 g frisk spinat
50 g rucola
50 g bacon
300 g kyllingelever
olie til stegning
Cirka 50 ml balcamicoeddike
2 fed hvidløg
olie-eddikedressing og brød

Skær løget i tynde skiver og hæld det i en gryde med balcamicoeddike og sukker. Kog op og lad det simre i ca. 15 minutter til lagen er kogt ind.
Skyl spinat og rucola og tør den godt. Fjern hinderne fra leveren og dup den tør. Pil hvidløgene og skær dem i skiver. Skær baconen i terninger og steg den på en pande. Læg baconen på fedtsugende papir. Brun leveren i fedtstoffet sammen med hvidløg. Hæld balsamico over og lad det simre til leveren er stegt.
Vend de to slags salat i olieeddikedressing og arranger den på 6 tallerkner. Fordel lever og bacon på salaten og pynt med de syltede løg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar