fredag den 11. april 2014

Citrusmarengskage

Lækker, lækker kage med nærmest lemnoncurd lignede marengs på toppen.

200 g blødt smør
250 g sukker
2 øko citroner
1 dl yoghurt eller mælk
4 æg delt i blomme og hvide
350 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk vanilje

200 g sukker

Tænd ovnen på 175 grader. Pisk smør og sukker sammen. Riv citronerne og pres saften. Hæld citronsaft og yoghurt i dejen.  Rør æggeblommerne i en af gangen. Bland mel, bagepulver og vanilje i dejen og pisk den sammen. Hæld dejen i en form ca. 25x30 cm., beklædt med bagepapir. Bag kagen i 20 minutter.
Pisk æggehvider og sukker stift. Pisk citronskallen i.
Bred marengsen ud over kagen og bag den i yderligere 30 minutter. Afkøl i formen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar